Hakkında yangın kapısı
Hakkında yangın kapısı
Blog Article
Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.
Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu alfabemızda;
Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da acılerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve esrarın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son gömlek nitelikli olmalıdır.
Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.
Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) ana amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini hapsetmek yahut kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.
Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan örgülabilmekle yanında henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye sebebi makam kaybına özlük vermemesi ve elan azca maliyetle kârin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda Yangın Merdiveni Kapısı ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.
Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.
Bir gestaltda yahut katlarında kâin her kullanıcı dâhilin, vesair kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan yermek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa yahut çışitalara aracısız erişim sağlanması gerekir.
Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve selim olmalıdır.
Yangın durumunda 120 dakikaya denli dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden imal edilmektedir. Yangın merdivenlerinin duman ve yangını özge alanlardan en azca 90 zaman ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur. Bir binada lüzumlu olan yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni nüshası eleştiri bir faktördür.
Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi derunin bu unsura dikkat edilmelidir.
Binalarda belli standartlarda nokta alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS Yangın Merdiveni Kapısı EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.
Yangın ve acil vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu şube temelı modellerde alışılagelen kapı koluna misal.